Bloggcandy

Detta är mitt 100:ade inlägg här i bloggen. Jag är riktigt stolt att jag har kommit fram till hundra strecket och naturligtvis ska detta firas. Jag läser tre typer av bloggar, det är magi/wicca bloggar, trädgårdsbloggar och scrappbloggar. I den senare kategorin är det vanligt att man har så kallade bloggcandy. Kort och gott är det en utlottning av lite roliga saker.

Så jag tänkte föra med mig denna tradition in i min blogg. Det var dock lite klurigt att komma på vad jag skulle lotta ut. Men ibland får man små genidrag. I min bloggcandy kan man vinna:

Ett färdigställt, färdigdekorerat FÖDELSEHOROSKOP med förklaring naturligtvis.

Födelsehoroskopet kommer att sammanställas av mig, målas upp på vackert papper och dekoreras. Det kommer även att medfölja en tolkning av horoskåpet. Den som vinner får själv bestämma vems horoskop jag ska ställa. Det kan vara ens eget, makens eller kanske barnbarnets. Allt jag måste få är en födelseplats och tid.

Låter det intressant? Så här deltar du:

1. Kopiera bilden i inlägget och klistra in på din egen blogg tillsammans med en länk till min blogg, gärna detta inlägget. Har du ingen blogg så hoppa över det här steget.

2. Skriv en kommentar till det här inlägget så att jag vet att du vill vara med i utlottningen.

Inte så svårt. Sista dagen för anmälan är den 24 februari, var efter jag kommer att lotta fram en vinnare. Så ta chansen att vara med och fira mitt 100:ade inlägg du med!

 

Annonser

6 comments on “Bloggcandy

 1. Lisa skriver:

  Jag vill jättegärna vara med i utlottningen! 🙂 min mail är: sladdatilldiket@hotmail.com, om jag, trevligt nog, skulle lyckas vinna så kan jag skicka min födelseort och tid då via mailen. ^^v Jag funderar faktiskt på att starta en wicca/magi blogg, och när/om jag gör det så kan jag länka till dig då. ^^

 2. Lisa skriver:

  http://journeyofmagick.wordpress.com/ är min nya blogg, jag har börjat följa din blogg nu. ^^ och jag har lagt till en länk till din blogg från min. ^^

 3. Månhäxan skriver:

  Självklart vill jag vara med och tävla…:) Och grattis till hundrade inlägget, vilken bra idé att fira det med en tävling..:)
  Hm, kan inte skriva i fälten nedan av någon anledning så jag skriver här istället.

  Månhäxan
  http://themoonwitch.blogg.se

 4. Asynja skriver:

  Vad kul!
  Grattis till flitigt bloggande!
  Jag är också gärna med i utlottningen.

 5. […] har “köpt en lott”. Vill du också? Kolla då här! Like this:GillaBli först att gilla denna post. Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk […]

 6. Elena-Maria skriver:

  Ååh vad roligt! Ser massa sånt här i alla inredningsbloggar jag följer, men det här är första gången det äger rum hos oss ”hedningar”. Ett sådant historiskt ögonblick vill jag såklart vara del i så jag tar en lott och håller tummar och tår 🙂

  Blessed be!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s