Mitt hus

När jag här om dagen gick igenom alla bilder jag har lagt upp här på bloggen så insåg jag att jag aldrig har visat er hur mitt hus ser ut. Så jag tänkte att det kanske är på tiden.

Så här ser det ut. Inget slott direkt men jag älskar det verkligen. Delen längst till höger är den äldsta delen och härstammar från mitten av 1800-talet ungefär. Takhöjden är minimal och dörrkarmarna är trånga. Men det är mysigt. Den vänstra delen byggdes till någon gång på 1930-talet och då lade man även till en extra våning. Altanen har jag byggt, ja inte ensam min granne hjälpte till.

Det här är brygghuset/skomakeriet och  i bakgrunden garaget. Just nu tjänar de båda två som förråd för ”bra att ha” prylar. Kaprifolen som växer mellan de båda fönstren har växt där sedan skomakarstugan byggdes på 1800-talet. Jag planterade en annan kaprifol bredvid den men den klarade bara två vintrar innan den stendog. Men jag är nöjd med den jag har, den är oändligt vacker när den blommar på sommaren med smörvita blommor och nu på sensommaren blir det massor av klarröda bär på den.

Så där ser det ut när jag bor. Kanske återkommer jag med fler bilder på insidan. Ha en bra vecka!

Annonser

One comment on “Mitt hus

  1. Månstråle skriver:

    Ser alldeles underbart ut och jag tror inte du skulle älska ett slott mer.
    Ser fram emot fler bilder…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s